сряда, 28 септември 2016 г.

Good Box: Септември 2016

Бях решила да се откажа от поръчка на зелената кутия за в бъдеще. Промених си решението въпреки всичко. След лятната ваканция, която беше обявена на страницата на GoodBox, и гръмката реклама, че от септември кутията ще бъде с нов дизайн и пълна с изненади, не можах да остана равнодушна и се изкуших с поръчка. Моята кутия пристигна още в първия ден на доставките и бързам да ви покажа обновеният й външен вид и изненадите които се крият вътре в нея. 

Размерът на кутията си остава същият, променен е само материала от който е изработена. Кутията е направена от 100% рециклиран крафт картон, бялата боя е на растителна основа, хартиеното тиксо е с лепилен слой-естествен каучук и брошурата е отпечатана на 100% рециклирана хартия.
А ето и съдържанието на самата кутия:






1. Рициново масло Drop Oils 20 ml. - използва се за заздравяване на косата, спиране на косопада, уплътняване на миглите и веждите и стимулиране на растежа им, против стрии, избелване на белези и др. 
Количество: 20 ml.
Цена: 4.30 лв.
2. Билков крем за крака на Ауриметрия 30 ml. - омекотява загрубялата кожа на петите, изглажда, хидратира и ароматизира кожата. 
Количество: 20 ml.
Цена: 3 лв.
3. Тестер на околоочен крем Lavera - 100% натурален, с перлен екстракт и светлоотразителни пигменти, скрива тъмните кръгове и освежава кожата около очите. 
Количество: 15 ml.
Цена: 32.40 лв.
4. Студен зелен чай с мента и лайм Tea Go 250 ml. - Въздейства ободряващо и тонизиращо. Съдържа естествен извлек от най-качествения зелен чай Gunpowder. 
Количество: 250 ml.
Цена: 2 лв.
5. Солети от лимец с мед и чубрица So Let It Be 50 гр. - марката е българска. Не съм я чувала до сега, но описанието им звучи много апетитно и изкушаващо. С удоволствие ще ги пробвам.
Количество: 50 гр.
Цена: 1.30 лв.
6. Оризова вафла с портокал Rocky Rice - приготвена е от екструдиран кафяв ориз, нежно покрит с пласт от тъмен шоколад, деликатно подсладена със сурова тръстикова захар. 
Количество: 1 бр.
Цена: 0.60 лв.
7. Стевия Stevioline 2бр. х  2гр. - това е здравословен заместител на захарта, 100% натурален. Подходяща за термична обработка и подправяне на кулинарни изделия и напитки. Може да се използва и от диабетици и хипертоници. 
Количество: 1 кутия (250 пакетчета).
Цена: 11.30 лв.
8. Душ-гел с цитрус от Weleda 200 ml. - това беше полуразкрития продукт за този месец. Аз останах приятно изненадана, защото имам лека мания по душ-геловете и още един никога не е излишен. А този конкретно обещава истинска наслада под душа - освежава и ревитализира, като се отнася нежно към кожата и околната среда. Органичните масла от портокал и лимон пробуждат сетивата и са идеални както за сутрешно ободряване, така и за възстановяване след тежкия работен ден. 
Количество: 200 ml.
Цена: 19.50 лв.

В кутията имаше и още един подарък от Weleda - семена от невен от био-динамичните градини на Weleda. Едва ли всички биха го оценили, но аз от няколко години открих, че ми е приятно да се грижа за цветята вкъщи и през пролетта с удоволствие ще си насея семенцата, за да видя какво ще се получи. 

Това е всичко което открих в кутията. Като цяло останах доволна, защото 
този път всичко ще ми влезе в употреба. Нито едно от нещата вътре 
не съм опитвала и ще ми е любопитно
 с кое ще си допаднем. 

А Вие харесахте ли обновената кутия Good Box? 


Няма коментари:

Публикуване на коментар